VP&P breidt opnieuw uit! - VP&P
Voogt Pijl & Partners
Search Icon
×

Wij breiden uit!

Wij breiden uit!


Voogt Pijl & Partners heeft Leander Schapendonk (39) aan het team van project- en programmamanagers toegevoegd. Deze uitbreiding is in lijn met de ambitie van VP&P om te groeien en het team verder uit te breiden met nieuwe energie, kennis en ervaring. VP&P staat voor impactvolle veranderingen en laat dat ook zien in de realisatie van haar eigen groeidoelstelling.
Leander is een betrokken en energieke manager, die zijn loopbaan is gestart bij pensioenuitvoerder APG. In diverse managerial functies richtte hij zich op operationele vraagstukken rondom procesoptimalisaties, organisatorische inrichting en - integratie. Na zijn overstap naar Voogt Pijl & Partners in 2010, heeft hij zich gespecialiseerd in grote transformaties binnen de bancaire sector, gedreven door risk/ compliance. Vier jaar later is hij als programma manager in dienst getreden bij PwC met aandacht voor regtech oplossingen. Na uiteenlopende verandertrajecten bij Nederlandse grootbanken, is hij per 1 oktober 2018 terug bij Voogt Pijl & partners.

Leander is een echte verbinder op alle niveaus van de organisatie: hij maakt gemakkelijk contact en weet de organisatie in beweging te krijgen. Zijn ervaringen als lijn- en projectmanager helpen hem om complexe vraagstukken te vertalen naar overzichtelijke en behapbare uitdagingen. Zijn aanpak kenmerkt zich door samen met de klant aan de oplossing te werken.

In zijn vrije tijd organiseert Leander uiteenlopende evenementen. Daarnaast probeert hij tijd in te ruimen om te sporten (bijv. hardlopen, zeilen, wielrennen). Ter compensatie behoort een avond lekker eten met vrienden eveneens tot zijn favoriete bezigheid.
Leander

Leander Schapendonk

Lees meer over Leander

Volg ons op LinkedIn, regelmatig posten wij updates over onze visie op de sector en over bureauontwikkelingen.