VP&P - VP&P
Search Icon
×

Lef, karakter & leiderschap


VP&P is een boutique consultancybureau. Wij ondersteunen de business transformatie van banken, verzekeraars, toezichthouders en partijen in de pensioensector.

Onze werkwijze

Van de opkomst van FinTech en BigTech tot nieuwe wet- en regelgeving. De financiële sector verandert in hoog tempo. Organisaties staan voor grote uitdagingen ten aanzien van hun businessmodel en compliance-vereisten. Het zijn transformaties met impact, die doorgaans veel mensen raken, plaatsvinden in complexe omstandigheden en ingrijpende veranderingen vergen op het gebied van producten, processen en systemen. Het zijn transformaties die vragen om lef, karakter en leiderschap. Zowel van onze opdrachtgevers als van ons.

Wij werken nauw samen met onze klanten om deze transformatie-uitdagingen tot een goed resultaat te brengen. Onze expertise reikt van de optimalisatie van organisaties en de implementatie van nieuwe technologie tot risicobeheersing en het voldoen aan compliance-eisen.

VP&P combineert de voordelen van een boutique consultancybureau met een sterk imago in de markt en gerenommeerde klanten en opdrachten. Wij zijn compact, slagvaardig en onze interne lijnen zijn kort. Wij werken intensief met klanten samen zonder ingewikkelde procedures, overleggen zonder gelaagdheid en gaan recht op onze doelen af. Opdrachten met impact. Daar gaan onze ogen van glimmen.
Onze werkwijze

Verkozen tot Top 3 adviesbureau in Nederland

Klanten waarderen onze aanpak. Het zakenblad Management Team (MT) en de Erasmus Universiteit voeren jaarlijks onderzoek uit naar de tevredenheid van opdrachtgevers over dienstverleners in de zakelijke markt: de ‘MT1000’. Het onderzoek kijkt naar de waardering in de categorieën ‘klantgerichtheid’, ‘productleiderschap’ en ‘kwaliteit uitvoering’. Dankzij de hoge waardering van onze klanten behoren we tot de top 3 in de categorie beste adviesbureau in Nederland. En daar zijn we bijzonder trots op. Het is voor ons de erkenning dat onze klantfocus effectief is en dat we werken met actuele ontwikkelingen in de markt zoals digitale transformatie. Lees hier de volledige beoordeling.


Onze samenwerkingspartners 

Onze expertise reikt verder dan ons team. Wij werken samen met experts en specialisten voor technische implementatie of specifieke kennis en kunde. Van digitale transformatie en artificiële intelligentie tot RegTech en compliancy-interpretatie. Door onze krachten te bundelen, kunnen wij onze opdrachtgevers passende oplossingen bieden en transities versnellen.


Lef, karakter en leiderschap

Uitdagende opdrachten. Gerenommeerde klanten. En volop mogelijkheden om je professioneel te ontwikkelen. Kom werken bij ons boutique consultancybureau. Wij zoeken collega’s om ons team van gedreven professionals te versterken. In een open en informele bedrijfscultuur bieden we jou kansen om mee te bouwen aan ons bureau. Samen met collega’s die onderlinge verbinding hoog in het vaandel hebben staan, werk je aan opdrachten, productontwikkeling, marketing en publicaties. Ons verlanglijstje: lef, karakter, leiderschap en een beetje eigenwijsheid. Met je bevlogen inzet realiseer je zo mooie resultaten en zorg je voor tevreden klanten. Herken jij jezelf hierin?


Lef, karakter en leiderschap