Roland Bushoff (VP&P) en Norbert Greveling lanceren nieuw leerboek - VP&P
Search Icon
×

Strategisch managen in turbulente tijden, leren je organisatie toekomstbestendig te maken

Strategisch managen in turbulente tijden, leren je organisatie toekomstbestendig te maken


Het vakgebied strategisch management heeft in de afgelopen decennia diverse interessante modellen en theorieën voortgebracht. Ze sluiten echter lang niet allemaal echt goed aan bij de hedendaagse strategische vraagstukken van leiders. Dat ligt niet zozeer aan die theorieën en modellen, maar aan de turbulentie die alsmaar heftiger wordt. De toekomstbestendigheid van organisaties is steeds minder vanzelfsprekend aan het worden als gevolg van technologische, maatschappelijke en politieke ontwikkelingen. Er is meer aanleiding dan ooit om strategisch te managen! Maar hoe dan?

Roland Bushoff (VP&P) en Norbert Greveling lanceren het nieuwe leerboek "Strategisch managen in turbulente tijden, leren je organisatie toekomstbestendig te maken".
Met dit boek schetsen zij een hedendaags paradigma voor strategisch managen met nieuwe theorieën over hoe je kunt kijken naar organisaties en denken over toekomstige successen, over de kerntaken van leiders en over een aanpak voor het strategisch management proces.

Bovendien plaatsen de auteurs bekende strategiemodellen en -theorieën in een heldere context. Je kunt er direct mee aan de slag. De auteurs bieden met dit boek een nieuwe taal aan met verfrissende en uitdagende terminologie. Het boek biedt houvast aan zittende en aankomende leiders, hun adviseurs, professionals en studenten die zich verder willen bekwamen in strategische managementvraagstukken. Het boek verschaft bovendien bruikbare inzichten voor bestuurders, toezichthouders en commissarissen om toezicht te kunnen houden op de toekomstbestendigheid van hun organisaties.

Bestel het boek via deze link, lees de preview of neem contact met Roland op voor meer informatie.
Roland

Roland Bushoff

Lees meer over Roland

Volg ons op LinkedIn, regelmatig posten wij updates over onze visie op de sector en over bureauontwikkelingen.