Ontmoet Mikaël - VP&P
Search Icon
×

Interview


Ontmoet Mikaël

Fanatiek hockeyer, management consultant en continu op zoek naar nieuwe ontwikkelmogelijkheden. Binnen VP&P uitgedaagd om het maximale uit zichzelf te halen: lees zijn ervaring hieronder. 

Wat vind je leuk aan je werk? Wat maakt het uitdagend?

Wat ik echt mooi vind aan dit werk is de diversiteit. Steeds weer nieuwe dingen doen. Aan de ene kant doordat je bij elke nieuwe opdracht in hoog tempo een nieuwe omgeving moet doorgronden om zo snel van waarde te kunnen zijn. Aan de andere kant doordat je binnen één opdracht een breed palet van werkzaamheden verricht. Je doet wat er nodig is om het gewenste resultaat te bereiken bij je opdrachtgever.

Als je VP&P in 3 woorden zou moeten omschrijven, welke 3 woorden zou je dan kiezen?

Bekwaam, krachtig en sociaalvaardig.

Doe je ook dingen met je collega’s buiten werk?

Op vrijdagmiddag drinken we vaak samen een biertje om het weekend in te luiden. Daarnaast hebben we regelmatig vakdagen met overnachting, wordt er in de zomer gezeild en is het team dit jaar zelfs naar Lissabon met elkaar geweest. Het fijne van VP&P vind ik dat iedereen welkom is om hierbij aan te sluiten, maar het ook helemaal oké is als je er niet bij kan zijn.

Wat heb je gedaan voordat je bij VP&P ging werken?

Na mijn studie heb ik een general management traineeship gedaan bij Young Colfield. Een twee jaar durend traject met een intensief opleidingsprogramma, waarbij je voor verschillende opdrachtgevers werkt. In mijn geval ben ik onder andere werkzaam geweest als shiftleader op een operationele afdeling binnen NS en als scrummaster bij de ontwikkeling van de nieuwe website van KLM – Air France. Daarbuiten heb ik ervaring opgedaan met het maken en geven van trainingen.

Krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen? En hoe ziet dat eruit?

Bij VP&P krijg je niet alleen ruimte voor ontwikkeling, het is bijna een vereiste om succesvol te zijn. Daar word je bij geholpen en in gestimuleerd. Doordat je steeds in nieuwe omgevingen het verschil moet maken leer je ontzettend veel, zowel inhoudelijk als over jezelf. Ook buiten je opdracht wordt je uitgedaagd om jezelf te blijven ontwikkelen, zo zijn er vakdagen en kennissessies én is er enorm veel ruimte om trainingen te volgen buiten het bedrijf.