Ontmoet Fien - VP&P
Search Icon
×

Interview


Ontmoet Fien

Een levensgenieter, techy en altijd speurend naar nieuwe uitdagingen. Binnen VP&P krijgt zij op jonge leeftijd al veel verantwoordelijkheid: lees haar ervaring hieronder!

Wat vind je leuk aan je werk? Wat maakt het uitdagend?

Verscheidenheid is het eerste wat in mij naar boven komt. Enerzijds heeft dit te maken met de rollen en verantwoordelijkheid die je krijgt. Anderzijds met de verschillende taken die je binnen kantoor kan oppakken. Het wordt gestimuleerd om VP&P een gezicht te geven op het gebied van marketing, recruitment en acquisitie. Deze combinatie maakt het werken uitdagend en vooral leuk!

Als je VP&P in 3 woorden zou moeten omschrijven, welke 3 woorden zou je dan kiezen?

Energiek, uitdagend en gemoedelijk zijn de eerste woorden die bij mij opkomen. Het grootste deel van de week zitten we bij de klant. Maar elke vrijdag probeert iedereen op kantoor in Amersfoort te zijn. Als ik dan de sleutel van het pand omdraai voelt dat als thuis komen.

Wat was je beeld van VP&P toen je solliciteerde? En klopte dat met de werkelijkheid?

Ik ben met VP&P in aanraking gekomen via een van de netwerkpartners. Toen ik de eerste keer binnen stapte voelde het gelijk goed. Alsof ik onderdeel van de ‘familie’ was. Iedereen geniet ervan om complexe vraagstukken op te lossen. Maar er kunnen ook altijd grapjes gemaakt worden. Dit zorgt voor een mooie balans. Als ik kijk naar het plezier dat ik nu heb, dan heeft de werkelijkheid mijn verwachting ver overtroffen.

Doe je ook dingen met je collega's buiten werk?

Ja, iedereen geniet ook van het leven buiten werk. Vrijdagmiddag luiden we met elkaar vaak het weekend in. Soms op kantoor, soms in de stad. Als je het leuk vindt om activiteiten te organiseren, dan is daar alle ruimte voor. Laatst hebben we met z’n allen een escape room gespeeld en zijn daarna gezellig wat gaan eten. Maar ook samen sporten wordt gestimuleerd, wielrennen of squashen bijvoorbeeld. We houden van een spelletje en zijn soms een tikkeltje fanatiek: vol passie wordt gestreden om de punten.

Wat heb je gedaan voordat je bij VP&P ging werken?

Na mijn studie ben ik ben gestart als trainee bij een ander consultancy bureau in de financiële sector. Toen ik daar twee jaar zat kreeg ik behoefte aan meer senioriteit in mijn opdrachten. Ik wilde meer leren van mijn collega’s en graag als team op opdracht bij de klant. Aan de andere kant zocht ik een omgeving waarin ik mijzelf kon ontwikkelen en waar ik mij thuis voelde. De overstap naar VP&P was voor mij een schot in de roos.  

Krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen? En hoe ziet dat eruit?

Ja, zeker weten. Vanuit VP&P wordt altijd gekeken naar verschillende elementen als er een mooie mogelijkheid voorbij komt. Bijvoorbeeld of het project past bij jou als persoon en of er voor jou voldoende te leren valt. Dat betekent dat als je op opdracht zit je veel verantwoordelijk krijgt. Je wordt constant geprikkeld om het beste uit jezelf te halen. De andere VP&P-ers zijn er wel om je op te vangen als je een vraag hebt. Dat geeft een vertrouwd gevoel. Als je ergens in wil specialiseren of een vaardigheid wil aanleren kan je trainingen volgen. Er is altijd ruimte voor om aan jezelf te werken. Ook word je intern uitgedaagd om mee te denken om het bureau VP&P te verbeteren. Bijvoorbeeld door bij te dragen aan de (digitale) communicatie of de werving van nieuwe collega’s. Deze diversiteit maakt het werken bij VP&P dynamisch en uitdagend.