Delta Capita verwerft ervaren consultancypartij Voogt Pijl & Partners - VP&P
Search Icon
×

Delta Capita verwerft ervaren consultancypartij Voogt Pijl & Partners

Delta Capita verwerft ervaren consultancypartij Voogt Pijl & Partners


Persbericht Delta Capita en Voogt Pijl & Partners

Delta Capita voegt zijn consultancy tak samen met consultancybureau Voogt Pijl & Partners, een gerenommeerd boutique consultancybureau met een sterk imago in de Nederlandse adviesmarkt. Het bedrijf helpt organisaties in de financiële sector hun inrichting te optimaliseren, hun dienstverlening te digitaliseren, risico’s te beheersen en te voldoen aan wet- en regelgeving. Het klantenbestand van Voogt Pijl & Partners bestaat uit vooraanstaande banken, verzekeraars en partijen in de pensioensector.

Delta Capita is een snelgroeiend adviesbureau gespecialiseerd in het leveren van managed services, business & technology consultancy en solutions binnen de financiële sector. De acquisitie stelt Delta Capita in staat om de versnelde groei voort te zetten door middel van het uitbreiden van het klantenbestand en het ontwikkelen van doelgerichte proposities met behulp van innovatieve technologie. De overname is de volgende in een reeks van acquisities door Delta Capita als gevolg van het beschikbaar stellen van $150 mln investeringskapitaal door Prytek eerder dit jaar.

Het senior management van Voogt Pijl & Partners krijgt een prominente rol in de gecombineerde consultancy activiteiten in de Benelux. Voor bestaande klanten van Voogt Pijl & Partners blijven de aanspreekpunten gelijk en tegelijkertijd kunnen klanten rekenen op dezelfde manier van werken, inzet en professionaliteit zoals zij die gewend zijn. De klanten van Voogt Pijl & Partners profiteren van de internationale kennis die Delta Capita met zich meebrengt op het gebied van managed services, technology capabilities en solutions.

“Het aan boord krijgen van het ervaren team van Voogt Pijl & Partners voegt extra expertise toe aan de consultancy business van Delta Capita en stelt ons in staat om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn met het realiseren van hun ambities. Deze transactie toont ons belang in de Benelux regio en geeft klanten een sterk en waardig alternatief voor de traditionele Big Four”, aldus Tom Kastelein (CEO van Delta Capita Benelux).  

Robert Voogt, Wouter Pijl en Maikel Miggelbrink, Managing Partners van Voogt Pijl & Partners, reageren: “We verheugen ons erop om als senior management te werken aan de gecombineerde consultancy praktijk in de Benelux regio. Wij zijn ervan overtuigd dat de gedeelde waarden en visie op het vak en de technologische competenties van Delta Capita de succesfactoren zijn voor gezamenlijke groei en versterkte toegevoegde waarde voor onze klanten.”

De groei van Delta Capita in het afgelopen jaar is door de Financial Times erkend met een plaatsing in de top 1000 fastest growing companies of 2020.

Volg ons op LinkedIn, regelmatig posten wij updates over onze visie op de sector en over bureauontwikkelingen.