MT1000: VP&P in top 3 van adviesbureaus in Nederland! - VP&P
Search Icon
×

MT1000: VP&P in top 3 van adviesbureaus in Nederland!

MT1000: VP&P in top 3 van adviesbureaus in Nederland!


ManagementTeam publiceert op 12 december haar jaarlijkse ‘MT1000’ onderzoek, waarin managers uit alle branches dienstverleners beoordelen. Voogt Pijl & Partners (VP&P) is door haar klanten in de top 3 van Nederlands beste adviesbureaus gekozen.
Maikel Miggelbrink, partner van VP&P, is zeer verheugd met de top 3 notering. “Ik ben trots op de bevlogenheid en inzet van mijn collega’s, dat zich vertaalt in dit kwaliteitsoordeel van onze klanten. Het is een groot compliment voor hen die dagelijks ons gezicht zijn bij onze opdrachtgevers in de financiële sector.”

MT1000 is het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners. Het onderzoek wordt uitgevoerd door de Erasmus Universiteit. “We zijn vooral trots dat uit het onderzoek voor VP&P hoge noteringen zijn gekomen op drie categorieën die voor ons van het grootste belang zijn: ‘klantgerichtheid’, ‘productleiderschap’ en ‘kwaliteit uitvoering’, vult Wouter Pijl  aan. “Voor ons de erkenning dat onze klantfocus werkt.”

Naast beoordeling van de drie inhoudelijke categorieën, werd de 2.500 managers ook gevraagd hun NPS score voor elke dienstverlener te geven. “Ook al hoop je als boutique bureau met focus op de financiële sector een hoge klantwaardering, het is altijd fijn om dat zo duidelijk terug te zien in de MT1000 scores. Dat we als boutique bureau door klanten hoog worden gepositioneerd ten opzichte van “grote” adviesbureaus, is veelzeggend”, sluit Robert Voogt af. 

Op de site van ManagementTeam is meer terug te lezen over het MT1000 onderzoek.
Robert

Robert Voogt

Lees meer over Robert
Wouter

Wouter Pijl

Lees meer over Wouter
Maikel

Maikel Miggelbrink

Lees meer over Maikel

Volg ons op LinkedIn, regelmatig posten wij updates over onze visie op de sector en over bureauontwikkelingen.