Leander Schapendonk - VP&P
Voogt Pijl & Partners
Search Icon
×

Maak kennis met ons team


Gedreven, ambitieus en met hart voor onze opdrachtgevers. Dat is de gemene deler van onze collega’s. Wij onderscheiden ons door conceptuele denkkracht te combineren met een hands-on mentaliteit.

Met een verscheidenheid aan achtergrond, ervaring en senioriteit hebben wij altijd iemand in huis om uw volgende veranderuitdaging tot een succes te maken.


Leander werkt sinds 2004 binnen de financiële sector, waar hij banken, verzekeraars en pensioenuitvoerders helpt met uiteenlopende vraagstukken. Alvorens terug te keren bij VP&P, heeft hij gewerkt voor APG (lijnmanager & change manager) en PwC (programmamanager & consultant).
Leander werkt het liefst met organisaties die voor een complexe, tijdkritische uitdaging staan. Hij heeft ervaring met integraties, migraties en organisatie/ proces optimalisaties. De laatste jaren heeft hij zich steeds meer toegelegd op het oplossen van risk en compliance gedreven uitdagingen, zoals KYC en product-remediation (rentederivaten), alsook de ondersteuning van Regtech hierbij.