Jeroen Davidson en Fien Meinema versterken VP&P - VP&P
Voogt Pijl & Partners
Search Icon
×

Jeroen Davidson en Fien Meinema versterken VP&P

Jeroen Davidson en Fien Meinema versterken VP&P


Ons bureau breidt uit! Fien Meinema en Jeroen Davidson versterken ons team.

Fien Meinema

Fien is na haar studie aan de slag gegaan als trainee bij ITDS Business Consultants. Hier heeft zij een intern opleidingsprogramma gevolgd waar zij haar opgedane kennis heeft uitgebreid met consultancy vaardigheden en kennis van de financiële sector. Daarna is Fien aan de slag gegaan als business analist. In de loop der tijd is zij gegroeid in de rol van projectleider.

Fien heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld met name op het gebied van projectmanagement, (data)migraties en het raakvlak tussen business en IT. Zij weet zich snel aan te passen binnen organisaties en onderscheidt zich door alle stakeholders met elkaar te verbinden, haar communicatieve en sociale vaardigheden komen hierbij goed van pas. Zij houdt ervan om informatie om te zetten in concrete acties en pragmatische oplossingen, samen met betrokkenen, om zo tot een gewenst resultaat te komen.

Haar kracht ligt in het opstarten van projecten en het werkbaar krijgen van zaken.

Jeroen Davidson

Jeroen heeft een achtergrond in Economie en is afgestudeerd met een specialisatie in Finance. Zijn projectervaring in de financiële sector heeft hij onder andere opgedaan bij Synechron als adviseur en projectleider. Hij heeft de afgelopen jaren diepgaande industriekennis opgedaan over financiële markten en vermogensbeheer. Dit door verschillende projecten met veelal RvB betrokkenheid. Aangevuld met het behalen van zijn Chartered Financial Analyst (CFA) charter.

Jeroen krijgt energie van strategische transformaties die hoog op de agenda staan van senior management. Zijn kracht ligt in het snel doordringen tot de kern van het vraagstuk en dit vervolgens effectief bespreekbaar maken binnen verschillende lagen van de organisatie. Hierdoor is hij in staat een adviesrol in te nemen richting management.

Carrière?

Jezelf ontwikkelen en uitdagen is onze norm. Jouw ideeën tellen en jij staat samen met ons aan het roer van je professionele ontwikkeling. Kom jij ons team ook versterken?
Jeroen

Jeroen Davidson

Lees meer over Jeroen
Fien

Fien Meinema

Lees meer over Fien

Volg ons op LinkedIn, regelmatig posten wij updates over onze visie op de sector en over bureauontwikkelingen.