Home - VP&P
Voogt Pijl & Partners
Search Icon
×
Business transformatie Driehoek Home in de financiële sector

Lef, Karakter & Leiderschap

Wij zijn Voogt Pijl & Partners. Een boutique consultancy bureau dat zich specifiek richt op verandertrajecten en implementaties in de financiële sector. Met onze gedreven collega's maken wij iedere dag het verschil bij een scala aan banken, verzekeraars, partijen in de pensioensector en toezichthouders. Graag laten we zien wie we zijn en wat ons drijft.

Wat we doen

Innovating organisations

Wij helpen spelers in de financiële sector te vernieuwen. Dat doen we door organisaties wendbaar te maken, samenwerkingsverbanden te moderniseren en nieuwe technologieën te introduceren. Zodat bijvoorbeeld het adviesproces van klanten wordt verrijkt met digitaal advies. Of dat risicoselectie bij verzekeraars wordt verrijkt met big data, of door met artificial intelligence patronen te herkennen in grote hoeveelheden data ten behoeve van transactiemonitoring.

Hoe wij onze opdrachtgevers wendbaarder en toekomstbestendiger hebben gemaakt lees je verder op de expertise pagina en onder de verschillende cases.

Regulatory & Risk

Wij zijn breed aanwezig in de financiële sector op de actuele thema’s in wet- en regelgeving. Wij helpen organisaties om inzicht te hebben in hun risico’s en risicomaatregelen, om snel te reageren op aanwijzingen of effecten van wet- en regelgeving door de hele organisatie in te bedden. Wij zien dat als vraagstukken die niet alleen in processen, maar ook in gedrag van medewerkers op alle niveaus hun weerslag hebben. We reorganiseren het klant-worden proces en staan naast onze klanten als er onder hoge druk een 100% score op compliance moet worden afgegeven.

In dit speelveld helpt VP&P, met team van gespecialiseerde consultants, financiële instellingen bij het implementeren van wettelijke vereisten. Je leest hier meer over op onze expertise pagina en onder de verschillende cases.

Voor wie wij werken