Ruben Velstra - VP&P
Voogt Pijl & Partners
Search Icon
×

Maak kennis met ons team


Gedreven, ambitieus en met hart voor onze opdrachtgevers. Dat is de gemene deler van onze collega’s. Wij onderscheiden ons door conceptuele denkkracht te combineren met een hands-on mentaliteit.

Met een verscheidenheid aan achtergrond, ervaring en senioriteit hebben wij altijd iemand in huis om uw volgende veranderuitdaging tot een succes te maken.


Ruben is een enthousiasmerende en besluitvaardige business transformer. Hij heeft een sterke focus op de financiële sector met een specialisatie in de inzet van (nieuwe) technologie om vraagstukken op te lossen. Onder andere: datascience, robotisering en workflow/casemanagement tooling.

Op basis van zijn doelgerichte manier van werken en goed stakeholdermanagement wordt Ruben vaak ingezet om veranderingen te realiseren in complexe omgevingen. De laatste jaren vooral in het domein van klantintegriteit.
Hierbij gaat hij datagedreven te werk en brengt vraagstukken terug tot de kern, om deze vervolgens gestructureerd op te lossen. Ruben heeft een aanstekelijk enthousiasme en gaat voor het neerzetten van concrete resultaten, altijd vanuit samenwerking en verbinding met de klant.