Roland Bushoff - VP&P
Voogt Pijl & Partners
Search Icon
×

Maak kennis met ons team


Gedreven, ambitieus en met hart voor onze opdrachtgevers. Dat is de gemene deler van onze collega’s. Wij onderscheiden ons door conceptuele denkkracht te combineren met een hands-on mentaliteit.

Met een verscheidenheid aan achtergrond, ervaring en senioriteit hebben wij altijd iemand in huis om uw volgende veranderuitdaging tot een succes te maken.


Roland begeleidt organisaties met name in de financiële sector bij vraagstukken op het gebied van business transformatie. Zijn focus ligt op het verbeteren van de prestaties van organisaties en hun bedrijfsprocessen. Hij adviseert niet alleen, maar begeleidt ook als programmamanager of projectleider de daadwerkelijk realisatie. Na zijn opleiding heeft Roland gekozen voor een loopbaan als management consultant, onder andere in de rol van partner bij Twynstra Gudde.
Roland voelt zich zeer betrokken met de organisaties waar hij adviseert en combineert een pragmatische aanpak met een sterk theoretische ondergrond. Hij is gespecialiseerd in het werken met groepen en hanteert daarbij vele verschillende interactieve werkvormen. Roland is verbonden aan de Action Learning Business School Nederland waar hij Associate Professor en docent Strategisch Management is. Verder begeleidt Roland bij Alex van Groningen intervisie sessies met Business Controllers.