Pascal Breet - VP&P
Voogt Pijl & Partners
Search Icon
×

Maak kennis met ons team


Gedreven, ambitieus en met hart voor onze opdrachtgevers. Dat is de gemene deler van onze collega’s. Wij onderscheiden ons door conceptuele denkkracht te combineren met een hands-on mentaliteit.

Met een verscheidenheid aan achtergrond, ervaring en senioriteit hebben wij altijd iemand in huis om uw volgende veranderuitdaging tot een succes te maken.


Pascal Breet is als netwerkpartner verbonden aan VP&P.

Pascal heeft meer dan 12 jaar ervaring opgedaan in de bancaire sector als consultant en programmamanager, zowel bij verschillende consultancy bureaus (Accenture, Capgemini, Voogt Pijl & Partners) als vanuit diverse interne rollen bij ABN AMRO. Pascal is overtuigend en resultaatgericht en beschikt daarnaast over sterke strategische en analytische vaardigheden. Hij heeft een bewezen staat van dienst in het managen van een breed stakeholderveld in politiek uitdagende omgevingen en het brengen van structuur in chaos.
Pascal wordt gekenmerkt door zijn pragmatische houding, toewijding en hoge kwaliteitsstandaard. Zijn projecten en programma’s richten zich met name op de doorvertaling van strategische ambities naar interne besturing, processen en systemen.