Michel Witte - VP&P
Voogt Pijl & Partners
Search Icon
×

Maak kennis met ons team


Gedreven, ambitieus en met hart voor onze opdrachtgevers. Dat is de gemene deler van onze collega’s. Wij onderscheiden ons door conceptuele denkkracht te combineren met een hands-on mentaliteit.

Met een verscheidenheid aan achtergrond, ervaring en senioriteit hebben wij altijd iemand in huis om uw volgende veranderuitdaging tot een succes te maken.


Michel heeft ruimschoots ervaring opgedaan als project-programmamanager en consultant binnen de financiële sector. Michel is op meerdere plekken binnen de branche aan de slag geweest. De meeste opdrachten waren binnen een bancaire omgeving en de pensioenuitvoering. Ook voerde hij trajecten uit in vermogensbeheer en bij een verzekeraar. De laatste jaren heeft hij specifiek expertise opgebouwd binnen de domeinen van Risk & Compliance, Ketensturing en Corporate Governance. Hij is breed ontwikkeld, onder meer op het gebied van Change Management, Lean en Agile.
Michel krijgt energie van complexe, waarde-creërende en prestatie-bevorderende veranderprojecten gerelateerd aan strategie, compliance en procesverbetering. Hij is resultaatgericht, een zelf-reflecterende teamspeler en heeft een positief-kritische instelling.