Merit de Jeu - VP&P
Voogt Pijl & Partners
Search Icon
×

Maak kennis met ons team


Gedreven, ambitieus en met hart voor onze opdrachtgevers. Dat is de gemene deler van onze collega’s. Wij onderscheiden ons door conceptuele denkkracht te combineren met een hands-on mentaliteit.

Met een verscheidenheid aan achtergrond, ervaring en senioriteit hebben wij altijd iemand in huis om uw volgende veranderuitdaging tot een succes te maken.


Merit is een scherpzinnige, daadkrachtige en bovenal breed georiënteerde adviseur en projectmanager. Zij is iemand die snel orde in chaos ziet en dit gemakkelijk uiteen zet voor betrokken partijen. Projecten pakt Merit met beide handen aan. Hierbij maakt zij veel gebruik van visuele weergaves om situaties voor alle belanghebbenden duidelijk in kaart te brengen.
Naast het snel verwerken van veel informatie is de kracht van Merit het maken van de verbinding met collega’s en klanten. Hierdoor is zij zeer geschikt als projectmanager in complexe omgevingen waar zowel op het inhoudelijke- als het interpersoonlijke vlak (stakeholdermanagement) veel van een adviseur en projectmanager gevraagd wordt.