Marcel Vernooij - VP&P
Voogt Pijl & Partners
Search Icon
×

Maak kennis met ons team


Gedreven, ambitieus en met hart voor onze opdrachtgevers. Dat is de gemene deler van onze collega’s. Wij onderscheiden ons door conceptuele denkkracht te combineren met een hands-on mentaliteit.

Met een verscheidenheid aan achtergrond, ervaring en senioriteit hebben wij altijd iemand in huis om uw volgende veranderuitdaging tot een succes te maken.


Marcel Vernooij is als netwerkpartner verbonden aan VP&P.

Marcel helpt organisaties bij het verbeteren van hun dienstverlening. Hij treedt hierbij op als programma-manager/projectleider, change manager, adviseur of interim. Zijn wortels liggen in de financiële wereld, waar hij vele (verander)programma’s heeft getrokken voor opdrachtgevers variërend van MT-leden tot raad van bestuur.

Marcel’s kracht ligt het realiseren van integrale, praktische oplossingen in complexe omgevingen. Hij legt veel nadruk op een effectieve en gedragen implementatie. Hierbij streeft hij ernaar om mensen en teams maximaal in hun kracht te zetten.
Marcel is inhoudelijk sterk en heeft een pragmatische aanpak met gevoel voor verhoudingen die vaak als fris en doorbrekend wordt ervaren. Marcel is de laatste jaren veelvuldig ingezet op kritische (herstel)programma’s op het vlak van wet- & regelgeving en voor het compliant maken van organisaties.