Maikel Miggelbrink - VP&P
Voogt Pijl & Partners
Search Icon
×

Maak kennis met ons team


Gedreven, ambitieus en met hart voor onze opdrachtgevers. Dat is de gemene deler van onze collega’s. Wij onderscheiden ons door conceptuele denkkracht te combineren met een hands-on mentaliteit.

Met een verscheidenheid aan achtergrond, ervaring en senioriteit hebben wij altijd iemand in huis om uw volgende veranderuitdaging tot een succes te maken.


Maikel, van origine bedrijfskundige, heeft zich als programmamanager en management consultant gespecialiseerd in de bancaire sector. Maikel heeft ruimschoots ervaring opgedaan op gebied van procesmanagement en efficiencyverbetering. Veel van zijn projecten richten zich op de optimalisatie van het Target Operating Model, veelal als gevolg van reorganisaties, integraties, fusies en overnames.

De laatste jaren heeft Maikel zich gefocust op grootschalige wet- en regelgevingstrajecten waarbij hij de regie voert over de vertaling van externe richtlijnen en beleid naar organisatie inrichting, processen en systemen.
Hij heeft bewezen effectief te opereren in een politiek uitdagend stakeholderveld. Zijn kracht ligt erin om de brug te slaan tussen de verschillende staf- en supportafdelingen, business en operatie. Maikel wordt gekenmerkt door zijn enthousiasme, resultaatgerichtheid en gestructureerde aanpak. Hij maakt sinds 2017 onderdeel uit van het MT van Voogt Pijl & Partners.