Lynn ten Brummelhuis - VP&P
Voogt Pijl & Partners
Search Icon
×

Maak kennis met ons team


Gedreven, ambitieus en met hart voor onze opdrachtgevers. Dat is de gemene deler van onze collega’s. Wij onderscheiden ons door conceptuele denkkracht te combineren met een hands-on mentaliteit.

Met een verscheidenheid aan achtergrond, ervaring en senioriteit hebben wij altijd iemand in huis om uw volgende veranderuitdaging tot een succes te maken.


Lynn is open, betrokken en doelgericht. Via duurzaam opgebouwde relaties werkt ze samen met het team en de stakeholders naar het organisatiedoel toe. Ze schakelt makkelijk van strategisch / tactisch naar operationeel niveau.

Lynn heeft bij diverse banken ervaring opgedaan vanuit diverse rollen, waaronder in innovatieprojecten voor de financiele sector. Drie van haar laatste vier projecten speelden zich af in het domein van Klantintegriteit.
Lynn heeft bewezen als projectleider snel toegevoegde waarde te kunnen leveren. In trajecten vallen de brede en verfrissende blik op de inhoud, de toegankelijke stijl naar projectcollega’s en pragmatische hands-on mentaliteit op.