Fien Meinema - VP&P
Voogt Pijl & Partners
Search Icon
×

Maak kennis met ons team


Gedreven, ambitieus en met hart voor onze opdrachtgevers. Dat is de gemene deler van onze collega’s. Wij onderscheiden ons door conceptuele denkkracht te combineren met een hands-on mentaliteit.

Met een verscheidenheid aan achtergrond, ervaring en senioriteit hebben wij altijd iemand in huis om uw volgende veranderuitdaging tot een succes te maken.


Fien Meinema is na haar studie aan de slag gegaan als business analist in de financiele sector. In de loop der tijd is zij gegroeid in de rol van projectleider. Fien heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld met name op het gebied van projectmanagement, (data)migraties en het raakvlak tussen business en IT.
Fien weet zich snel aan te passen binnen organisaties en onderscheidt zich door alle stakeholders met elkaar te verbinden, haar communicatieve en sociale vaardigheden komen hierbij goed van pas. Zij houdt ervan om informatie om te zetten in concrete acties en pragmatische oplossingen, samen met betrokkenen, om zo tot een gewenst resultaat te komen. Haar kracht ligt in het opstarten van projecten en het werkbaar krijgen van zaken.