Annemarie Sikken - VP&P
Voogt Pijl & Partners
Search Icon
×

Maak kennis met ons team


Gedreven, ambitieus en met hart voor onze opdrachtgevers. Dat is de gemene deler van onze collega’s. Wij onderscheiden ons door conceptuele denkkracht te combineren met een hands-on mentaliteit.

Met een verscheidenheid aan achtergrond, ervaring en senioriteit hebben wij altijd iemand in huis om uw volgende veranderuitdaging tot een succes te maken.


Annemarie is manager interne bedrijfsvoering binnen Voogt Pijl & Partners. Annemarie heeft een brede rol binnen ons bureau. Zo is ze verantwoordelijk voor onze recruitment en HR zaken, maar ook voor onze marketing en het financieel reilen en zeilen van het bureau. Na ervaring op te hebben gedaan bij onder andere Twynstra Gudde en daar de dynamiek van het besturen van een consultancy organisatie van dichtbij meegemaakt te hebben, heeft ze haar skills ingezet voor het aanscherpen en verbeteren van diverse interne vraagstukken bij Voogt Pijl & Partners. Dat doet ze inmiddels al weer meer dan 10 jaar met erg veel gedrevenheid en enthousiasme.  
In samenwerking met collega’s weet Annemarie veel voor elkaar te krijgen en is daarbij daadkrachtig. Annemarie beschikt over een flinke hands-on mentaliteit. Ze zet collega’s in hun kracht en enthousiasmeert ze om mee te bouwen aan ons bureau. Met haar gevoel voor stakeholdermanagement, resultaatgerichtheid gecombineerd met haar organisatiesensitiviteit is zij een drijvende kracht in de organisatie.