Annemarie Sikken - VP&P
Search Icon
×Annemarie is verantwoordelijk voor onze interne bedrijfsvoering. Ze heeft daarmee een brede centrale rol binnen ons bureau. Zo is ze verantwoordelijk voor onze recruitment, employer branding en alle HR gerelateerde zaken, maar is ze ook verantwoordelijk voor het gezicht van VP&P naar de markt. Daarnaast is zij eerste aanspreekpunt voor het financieel reilen en zeilen van het bureau.

Na ervaring op te hebben gedaan bij onder andere Twynstra Gudde en daar de dynamiek van het besturen van een consultancy organisatie van dichtbij meegemaakt te hebben, heeft ze haar skills ingezet voor het aanscherpen en verbeteren van diverse interne vraagstukken.
In samenwerking met collega’s weet Annemarie veel voor elkaar te krijgen en is daarbij daadkrachtig. Annemarie beschikt over een flinke hands-on mentaliteit. Ze zet collega’s in hun kracht en enthousiasmeert ze om mee te bouwen aan ons bureau.

Met haar gevoel voor stakeholdermanagement, resultaatgerichtheid gecombineerd met haar organisatiesensitiviteit is zij een drijvende kracht in de organisatie. Dat doet ze inmiddels al weer meer dan 10 jaar met erg veel gedrevenheid en enthousiasme.