Douwe van der Meer - VP&P
Voogt Pijl & Partners
Search Icon
×

Maak kennis met ons team


Gedreven, ambitieus en met hart voor onze opdrachtgevers. Dat is de gemene deler van onze collega’s. Wij onderscheiden ons door conceptuele denkkracht te combineren met een hands-on mentaliteit.

Met een verscheidenheid aan achtergrond, ervaring en senioriteit hebben wij altijd iemand in huis om uw volgende veranderuitdaging tot een succes te maken.


Douwe begeleidt organisaties bij hun transitie, op basis van zijn uitgebreide ervaring in de IT, consultancy en de financiële sector. Dit betreft reorganisaties van afdelingen, het initiëren/regisseren van grote business & IT projecten/programma's, de implementatie van efficiencyverbeteringen, een nieuwe strategie of productportfolio, communicatie en afstemming met stakeholders.

In zijn werk heeft Douwe ook veel ervaring opgedaan met risicomanagement, compliance en de communicatie met toezichthouders.
De aanpak van Douwe kenmerkt zich door ‘samen voor het resultaat gaan’: gedrevenheid, betrokkenheid, doelgerichtheid, heldere analyses, verbinding van mensen en rust & overzicht in de dynamiek van de verandering.

Samen met de klant blijft Douwe voortdurend kijken wat de beste route is voor het realiseren van het doel.