Bureau - VP&P
Voogt Pijl & Partners
Search Icon
×

Bureau


Voogt Pijl & Partners is een boutique consultancy bureau uit Amersfoort.

Wij transformeren organisaties voor banken, verzekeraars, partijen in de pensioensector en toezichthouders.

Business transformatie

Wij staan graag naast onze opdrachtgevers in een gedeelde verantwoordelijkheid. Opdrachten met impact, die er toe doen voor veel mensen of die sterke sturing of leiderschap vereisen omdat er nog veel onbekenden zijn of omdat panelen nog schuiven. De draaiknoppen die ons ter beschikking staan zijn die van organisatie, proces, mensen en systemen. Het vernieuwen van organisaties, het infuseren van nieuwe technologie, het helpen voldoen aan zware eisen en requirements, het zijn elementen die maken dat onze ogen gaan glimmen.

Strategische partnerships

Wij werken nauw samen met meerdere (technische) implementatiepartners. Zo kunnen wij onze krachten bundelen en de oplossing bieden waar de klant in deze tijd behoefte aan heeft. Zo hebben wij samenwerkingsverbanden met verschillende partijen die transitietrajecten kunnen versnellen. Denk aan digital transformation partijen, AI en regtech specialisten en experts op compliancy interpretatie.

Een van die partijen is: Inergy. Zij leveren advies, implementatie, hosting en onderhoud van Business Intelligence, BIG Data, Datawarehouse, Analytics en Data Discovery oplossingen. 

Top-3 beste zakelijke dienstverlener van Nederland

Ook klanten waarderen deze aanpak. Het zakenblad Management Team (MT) heeft onlangs zijn jaarlijkse lijst met beste zakelijke dienstverleners van Nederland uitgebracht, de MT1000. Wij zijn trots op onze tweede plaats in onze categorie binnen het domein Advies & Consulting. Het voelt als een enorme waardering om door klanten op ‘productleiderschap’ en ‘excellente uitvoering’ als hoogste worden gewaardeerd en hoog op klantgerichtheid. Lees hier de volledige beoordeling.
Business transformatie

Lef, karakter en leiderschap

Wij combineren een sterk imago in de markt en gerenommeerde klanten en opdrachten met de voordelen van een boutique consultancy bureau. Wij zijn compact, slagvaardig en onze interne lijnen zijn kort. Wij werken samen zonder ingewikkelde procedures, overleggen zonder gelaagdheid en gaan recht op onze doelen af.

Als je bij ons komt werken, hebben wij uitdagende opdrachten voor je in de financiele sector en verwachten we van jou bevlogen inzet om uitdagingen tot een goed einde te brengen. Daarnaast vragen we van jou om mee te bouwen aan het kantoor en dat betekent ook actief zijn in productontwikkeling, marketing, publicaties etc. We bieden een team van collega's die onderlinge verbinding hoog in het vaandel hebben staan en een open informele bedrijfscultuur. En natuurlijk alle mogelijkheden om je professioneel te ontwikkelen of te verdiepen. 

Lef, karakter en leiderschap