Voogt Pijl & Partners groeit verder - VP&P
Voogt Pijl & Partners
Search Icon
×

Voogt Pijl & Partners groeit verder!

Voogt Pijl & Partners groeit verder!


Voogt Pijl & Partners (VP&P) groeit verder. Per 1 maart is Wilfred van Schie van start gegaan binnen VP&P en per 1 april zal Felix van Enst ons team verder versterken.
Wilfred heeft zijn werkervaring voornamelijk opgedaan binnen ING Bank. Hij was voorheen business manager voor de COO van ING Nederland, teammanager van commerciële afdelingen, senior customer journey expert en intern management consultant operational excellence voor ING. Hij is een gedreven business consultant met brede kennis van organisatie verandering en organisatie inrichting vraagstukken.

Felix heeft zijn werkervaring hoofzakelijk opgedaan bij PGGM. Hij acteerde als intern consultant en projectleider op een grote diversiteit van organisatie vraagstukken. Thema’s waar hij zich mee bezig hield zijn kostenbesparingen, de introductie van innovatieve concepten zoals robotisering, procesmining en datascience en het ontwerpen van nieuwe organisatie inrichtingen. Felix is een consultant met ervaring op strategie implementatie

Voogt Pijl & Partners is een boutique consultancy bureau dat zich specifiek richt op verandertrajecten en implementaties in de financiële sector. VP&P is op zoek naar ondernemende, ambitieuze en mensgerichte professionals met de attitude die de markt nu vraagt.

Volg ons op LinkedIn, regelmatig posten wij updates over onze visie op de sector en over bureauontwikkelingen.