Business transformatie in de financiële sector

Voogt Pijl en Partners

Michiel Commandeur

"The world is changed by examples, not by opinions"

 

Michiel Commandeur (1971) is een resultaatgerichte project- en verandermanager met brede ervaring in de bancaire sector (met name de grootbanken Rabobank en ABN AMRO). Hij geeft graag energie aan het creëren van waarde aan klanten en de business, aan het mensen in hun kracht zetten om gezamenlijk daadwerkelijk de doelstellingen te realiseren.

 

Met een brede achtergrond in lijn- en programmamanagement binnen de financiële sector heeft Michiel ruime ervaring met o.a. integraties & fusies, productmanagement, implementatie van wet- en regelgeving, customer excellence, Customer Due Diligence, organisatie-inrichting, operationele sturing en samenwerking. Michiel is thuis in omgevingen met een hoge complexiteit en diversiteit aan stakeholders. Michiel maakt complexe vraagstukken snel inzichtelijk en vertaalt dit naar behapbare activiteiten voor de organisatie. De businessuitdagingen vertaalt hij naar een effectieve aanpak, gericht op duurzame verandering en het behalen van de gestelde doelen.

 

Vanuit zijn managementervaring is Michiel een bruggenbouwer die zorgt dat de juiste mensen, op het juiste moment, over de juiste onderwerpen met elkaar in gesprek gaan. Daarbij brengt hij ze nader tot elkaar en zorgt voor verbinding.

 

Michiel is vanaf augustus 2017 werkzaam bij Voogt Pijl & Partners.

Terug
project- en verandermanager Voogt Pijl & Partners met brede ervaring in de banciare sector