Business transformatie in de financiële sector

Voogt Pijl en Partners

Maikel Miggelbrink

"Als je echt iets wilt begrijpen, probeer het dan te veranderen"

Maikel (1981), is na zijn studie International Business met als specialisatie Organisatie & Strategie, direct gestart als organisatie adviseur binnen de financiële sector. Zijn professionele achtergrond ligt met name binnen de grootbanken (ING Bank, ABN Amro, Rabobank), waar hij nauw betrokken is geweest bij projecten die hoog op de management agenda stonden. Hij richtte zich hier voornamelijk op consultancy rollen rondom business process / performance management.

 

Vervolgens heeft hij waardevolle ervaring op gedaan in de rol van project- en programmamanager, zowel in nationale als internationale setting. Dit waren allen transformatieprogramma’s van groot strategisch belang en met omvangrijke veranderkundige aspecten.

 

Maikel is een bijzonder enthousiaste en resultaat gedreven consultant, die zich zeer betrokken voelt bij de organisaties waar hij adviseert. Na ongeveer zes jaar gewerkt te hebben bij andere organisatieadviesbureaus (o.a. Capgemini Consulting), is Maikel sinds maart 2011 werkzaam bij Voogt Pijl & Partners.

Terug