Business transformatie in de financiële sector

Voogt Pijl en Partners

Carin Prosee

"Hoewel soms niet gelijk zichtbaar, een oplossing is altijd in de buurt"

Carin leerde na haar studie Bedrijfskunde vanuit diverse lijnfuncties het hart van het bankwezen goed kennen. Na haar overstap naar Twynstra Gudde bleef de financiële sector haar eerste aandachtsgebied en begeleidde ze verandertrajecten ten behoeve van (interne) klantgerichtheid, vertaalde ze abstracte, soms voor de organisatie onzichtbare doelen naar concrete activiteiten en resultaten en droeg vervolgens zorg voor de realisatie ervan. Daarnaast legde zij zich toe op de ontwikkeling en professionalisering van Project- en Programmamanagement bij haar opdrachtgevers.

 

Nadat Carin, deze keer in de rol van Manager HRM, een grote kinderopvangorganisatie had begeleid naar een resultaatgerichte marktpartij, koos zij in 2007 voor het zelfstandig ondernemerschap als hands-on verandermanager vanuit een diversiteit aan rollen.

 

Sindsdien werkt ze regelmatig samen met Voogt Pijl & Partners vanwege de overeenkomsten in visie, hun pragmatische manier van werken, de gezamenlijke betrokkenheid bij het resultaat en de opdrachtgever en ook omdat de samenwerking met hen zo vanzelfsprekend en plezierig verloopt.

Terug