Business transformatie in de financiële sector

Voogt Pijl en Partners

Arjan Kunst

"Vertel het me niet maar toon het mij liever"

Arjan (1968), van origine Bestuurlijk Informatiekundige en Register Controller en heeft een professionele achtergrond als (principal) consultant en accountmanager binnen Ernst & Young (later Cap Gemini Ernst & Young) gedurende meer dan 15 jaar. Arjan startte zijn loopbaan als trainee en later als manager binnen Hooge Huys. Hij heeft daar vrijwel direct zijn energie gericht op een implementatie van workflowmanagement en heeft als lijnmanager zijn eerste ervaringen met organisatieverandering opgedaan. Bij AEGON was hij als BPR manager verantwoordelijk voor de samenvoeging van twee business units tot AXENT/AEGON. Later bij Ernst & Young heeft hij zich verder verbreed als management consultant en programmamanager.

 

Arjan heeft zich de laatste jaren met name geprofileerd als senior programmamanager die concernbrede en soms onmogelijk geachte opdrachten heeft geleid en waargemaakt. Voorbeelden van dergelijk trajecten zijn de samenvoeging van een van de grotere onderdelen van twee banken binnen een internationaal financieel concern en het leiden van een grootschalig programma voor klantidentificatie van ca. 8 mln. klanten.

 

Arjan geeft bij voorkeur leiding aan complexe trajecten voor het senior management die een no-nonsense programma management attitude vereisen.

Terug