Business transformatie in de financiële sector

Onze mensen

Onze kernwaarden zijn lef, karakter en leiderschap. Dat zie je terug in de profielen van onze collega’s. Vanuit een gedegen achtergrond in consultancy en projectleiding acteren we op deze kernwaarden. Dat betekent dat wij altijd proberen de grotere contouren leidend te laten zijn, dat wij niet bang zijn om te interveniëren en dat we een scherpe visie hebben op toegevoegde waarde. Hierbij acteren wij pro-actief naar onze opdrachtgevers voor overdracht naar de lijnorganisatie.

 

Qua achtergrond en ervaring hebben de meeste collega’s vlieguren gemaakt bij grotere consultancybureaus en hebben bewust de keuze gemaakt om in een ondernemende, intieme setting hun carrière voort te zetten.

 

Voogt Pijl en Partners richt zich op de financiële sector (banken, verzekeraars en pensioenuitvoerders). Hiermee willen wij expliciet toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers creëren door kennis van en ervaring met sectoren in opdrachten in te brengen.

 

In deze dynamische wereld, waar business transformatie onderdeel van het dagelijkse denken en doen is geworden, werken wij als VP&P. Snel schakelend, veel lerend maar vooral met veel passie werken aan transformaties binnen banken, verzekeraars en pensioen organisaties. Met onze kennis van bijvoorbeeld de wettelijke, product en concurrentie ontwikkelingen kunnen wij beter adviseren en zijn we sneller ingewerkt in de opdrachten. Onze Agile aanpak van trajecten garandeert betrokkenheid van de medewerkers en zorgt voor kort cyclisch voor gedragen resultaten.

 

Wij combineren een sterk imago in de markt en gerenommeerde klanten en opdrachten met de voordelen van een boutique consultancy bureau. Wij zijn compact, slagvaardig en onze interne lijnen zijn kort. Wij werken samen zonder ingewikkelde procedures, overleggen zonder gelaagdheid en gaan recht op onze doelen af. Wij werken in een veilige omgeving, zonder politiek. Met lef, karakter en leiderschap helpen wij onze opdrachtgevers in hun transformatie.

 

Jezelf ontwikkelen en uitdagen is onze norm. Jouw ideeën tellen en jij staat samen met ons aan het roer van je professionele ontwikkeling. Versterk jij ons team?

Netwerkpartners