Business transformatie in de financiële sector

Ons bureau

Business transformatie in de financiële sector

Voogt Pijl en Partners richt zich op de financiële sector (banken, verzekeraars en pensioenuitvoerders). Hiermee willen wij expliciet toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers creëren door kennis van en ervaring met sectoren in opdrachten in te brengen. De programmamanagers en consultants zijn ervaren in het begeleiden van trajecten op het domein van business transformatie. De ervaring ligt in business programma’s, zoals:

  • Agile maken van organisaties
  • rationaliseren en vernieuwen productaanbod en bedieningsconcepten
  • integratie en reorganisatie van bedrijfsonderdelen
  • kostenreductie en effectiviteitsvergroting (proces, staf, ondersteuning, projectenbedrijf en product rationalisatie)
  • wet- en regelgevingstrajecten.

In deze dynamische wereld, waar business transformatie onderdeel van het dagelijkse denken en doen is geworden, werken wij als VP&P. Snel schakelend, veel lerend maar vooral met veel passie werken aan transformaties binnen banken, verzekeraars en pensioen organisaties. Met onze kennis van bijvoorbeeld de wettelijke, product en concurrentie ontwikkelingen kunnen wij u beter adviseren en zijn we sneller ingewerkt in de opdrachten. Onze Agile aanpak van trajecten garandeert betrokkenheid van de medewerkers en zorgt voor kort cyclisch voor gedragen resultaten.

Wij combineren een sterk imago in de markt en gerenommeerde klanten en opdrachten met de voordelen van een boutique consultancy bureau. Wij zijn compact, slagvaardig en onze interne lijnen zijn kort. Wij werken samen zonder ingewikkelde procedures, overleggen zonder gelaagdheid en gaan recht op onze doelen af.

Lees meer over ons bureau of solliciteer hier!

Voogt Pijl en Partners