Business transformatie in de financiële sector

Voogt Pijl en Partners

Mooie score voor VP&P in MT1000

Het zakenblad Management Team (MT) heeft zijn jaarlijkse lijst met beste zakelijke dienstverleners van Nederland uitgebracht, de zgn. MT1000. VP&P is gepast trots op haar tweede plaats op de salesgerichte dienstverleners categorie binnen het domein Advies & Consulting. VP&P wordt daarin door klanten op ‘productleiderschap’ en ‘excellente uitvoering’ als hoogste gewaardeerd. Daarnaast krijgt ze een hoge waardering voor ‘klantgerichtheid’.

 

De ervaringen van beslissers met de zakelijke dienstverleners vormen de basis voor de ranglijst. In totaal beoordeelden bijna 2.600 respondenten ruim 2.100 verschillende bedrijven, waarmee zij in de laatste drie jaar zakelijk contact hadden. Volgens MT vormen ervaringen, niet slechts reputaties, de basis voor de MT1000. Het onderzoek naar de meest gewaardeerde dienstverleners van Nederland is uitgevoerd door Erasmus Centre for Business Innovation.

 

 

Dank aan onze opdrachtgevers voor het gestelde vertrouwen! Wij zien deze uitkomst als erkenning van onze inhoudelijke kennis en persoonlijke betrokkenheid bij onze opdrachtgevers.

 

 

Lees hier de volledige beoordeling of het artikel in consultancy.nl

Terug
Voogt pijl en partners tweede plaats MT1000