Business transformatie in de financiële sector

Voogt Pijl en Partners

Ewart van der Steege versterkt VP&P

Ons bureau breidt uit!

Wij zijn verheugd Ewart van der Steege toe te mogen voegen aan ons team.

 

Na zijn studies Bestuurs- en Organisatiewetenschappen en Master Policy Communication Organisation en Master Business Administration – Management Consulting heeft hij ervaring opgedaan als Operationeel Manager bij een kleine onderneming in crisis. Vervolgens is hij binnen het tweejarig traineeship van Young Colfield in verschillende rollen actief geweest. De rode draad in die rollen speelde steeds procesverbetering en het managen van het stakeholdersveld.

 

De laatste 1,5 jaar heeft hij ervaring opgedaan bij een Nederlandse grootbank, waar hij verantwoordelijk was voor een crisis programma met hoge prioriteit. Ewart droeg verantwoordelijkheid voor de coördinatie en voortgang van het programma. Hij was in deze rol verantwoordelijk voor het verbeteren en verhogen van de efficiency van het proces. Daarnaast was Ewart verantwoordelijk voor het stakeholdermanagement en fungeerde hij als linking pin tussen business en management.

 

Ewart kenmerkt zich als een teamspeler die analytisch sterk is en oplossingsgericht te werk gaat. Ewart komt het best tot zijn recht binnen een dynamische werkomgeving met focus op strategie/change/crisis management. Daadwerkelijk impact hebben, in samenwerking met zijn stakeholderveld en daarnaast de aanwezigheid van ‘the need to perform’ is wat hem drijft.

 

Over VP&P

Voogt Pijl en Partners richt zich op de financiële sector (banken, verzekeraars en pensioenuitvoerders). Hiermee willen wij expliciet toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers creëren door kennis van en ervaring met sectoren in opdrachten in te brengen.

 

In deze dynamische wereld, waar business transformatie onderdeel van het dagelijkse denken en doen is geworden, werken wij als VP&P. Snel schakelend, veel lerend maar vooral met veel passie werken aan transformaties binnen banken, verzekeraars en pensioen organisaties. Met onze kennis van bijvoorbeeld de wettelijke, product en concurrentie ontwikkelingen kunnen wij beter adviseren en zijn we sneller ingewerkt in de opdrachten. Onze Agile aanpak van trajecten garandeert betrokkenheid van de medewerkers en zorgt voor kort cyclisch voor gedragen resultaten.

 

Jezelf ontwikkelen en uitdagen is onze norm. Jouw ideeën tellen en jij staat samen met ons aan het roer van je professionele ontwikkeling. Kom jij ons team ook versterken?

 

Terug
Ewart van der Steege, Voogt Pijl & Partners